Ik wil meer weten
  • Volg Bart op Instagram
  • Kaats Coaching Facebook

KVK 59800321 | BTW NL198317992B02 | BANK NL55 INGB 0006 9289 04 | Korte Hartweg 20 3762 SJ Soest | Copyright © 2018 Kaats Coaching.

Illustraties en uitingen gebruikt op deze site zijn ingekocht of geproduceerd door Kaats Coaching Niets hiervan mag (deels) worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar, in deze, Bart Kaats.

Algemene voorwaarden 

Zij gingen je voor

De Trainer: Bart Kaats

De drijvende kracht achter Kaats Coaching is Bart Kaats. Inmiddels niet een geheel onbekende in Baarn en Soest als we het over personal training, lifestyle coaching en duurzaam gewichtsverlies hebben. Bart stelt zichzelf graag aan je voor.

 

Van je passie je werk maken…. Dat is toch prachtig? Voor mij is die droom uitgekomen met de start van Kaats Coaching inmiddels 3 jaar geleden. Na een sport gerelateerde MBO en HBO studie, aanvullende cursussen en diverse functies binnen de fitness over een tijdspanne van 12 jaar ben ik dit bedrijf begonnen. Dit omdat ik bij werkgevers toch iets miste als het op het begeleiden van individuen aankwam. 

 

Inmiddels heb ik mijn eigen visie op fitness, training en lifestyle ontwikkeld en noem het de Kaats Coaching Lifestyle. De afgelopen 3 jaar heb ik deze visie in de praktijk mogen toepassen en verder ontwikkelen. Ik geloof niet in een “one-size-fits-all” aanpak maar stel daar in tegen graag jouw individuele mogelijkheden en wensen centraal.

 

Als trainer vind ik het erg belangrijk om te begrijpen wat jij tijdens een training ervaart. Daarom ben ik zelf 6-7 keer per week in de sportschool te vinden waar ik ook mijzelf uitdaag de fitste versie van mijzelf te worden. 

 

Verder ben ik dol op mijn vriendinnetje, ga ik graag in het weekend een mooi stukje wandellen, heb ik een lichte Netflix verslaving, vind ik het heerlijk om te koken en schrijf ik regelmatig over mijn ervaringen met trainen, training geven en de Kaats Coaching Lifestyle op mijn blog. 

Kan Bart wat voor jou betekenen? Neem dan nu contact op