Ik wil meer weten
  • Volg Bart op Instagram
  • Kaats Coaching Facebook

KVK 59800321 | BTW NL198317992B02 | BANK NL55 INGB 0006 9289 04 | Korte Hartweg 20 3762 SJ Soest | Copyright © 2018 Kaats Coaching.

Illustraties en uitingen gebruikt op deze site zijn ingekocht of geproduceerd door Kaats Coaching Niets hiervan mag (deels) worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar, in deze, Bart Kaats.

‚Äč

Algemene voorwaarden 

Zij gingen je voor

Barts Bootcamp

Wat is er nou lekkerder dan je weekend sportief en fit te beginnen? Kaats Coaching bied je die mogelijkheid!  Want In de sfeervolle en magische bossen van Soestduinen kan jij je elke zaterdag morgen laten afbeulen door trainer Bart. 

Train mee in de gevarieerde groep waar iedereen zich welkom voelt. Jong, minder jong, fit, minder fit…. het maakt niet uit. Iedereen is welkom om op eigen niveau mee te doen. Bart is een krachttrainer en dat zie je ook terug in zijn oefeningen. Hij neemt je mee naar de mooiste plekken in de Soesterduinen om de meest uitdagende en uiteenlopende oefeningen te doen. 

 

Het accent ligt bij Bart echt op krachtopbouw. Dat betekend dat er niet lange stukken hardgelopen wordt en de groep altijd bij elkaar blijft. Wel zo leuk…. als jij net begint en je conditie nog 0,0 is.

We kunnen er nog wel 10000 woorden aan besteden maar kijk eens naar de foto’s en video’s of beter nog: Boek nu jouw gratis proefles

SOESTERDUINEN

Ja! Ik wil een proefles