Ik wil meer weten
  • Volg Bart op Instagram
  • Kaats Coaching Facebook

KVK 59800321 | BTW NL198317992B02 | BANK NL55 INGB 0006 9289 04 | Korte Hartweg 20 3762 SJ Soest | Copyright © 2018 Kaats Coaching.

Illustraties en uitingen gebruikt op deze site zijn ingekocht of geproduceerd door Kaats Coaching Niets hiervan mag (deels) worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar, in deze, Bart Kaats.

‚Äč

Algemene voorwaarden 

Zij gingen je voor

De Kaats Coaching Lifestyle

Hamburgers eten en gin-tonics wegtikken op een mooie lente dag en alsnog afvallen… klinkt dat te mooi om waar te zijn? Toch is het goed mogelijk! Want wie training, voeding en lifestyle slim en bedachtzaam aanpakt kan best zo nu en dan een guilty plessure nemen. Want laten we eerlijk zijn…. jij wilt naast een goed en gezond figuur ook genieten van de mooie en lekkere dingen in het leven. En dat is waar de Kaats Coaching Lifestyle om draait:

Bij Kaats Coaching vinden wij genieten belangrijk. Daarom is het onze visie om zoveel mogelijk dagen ons te houden aan de voeding en training richtlijnen die wij volgen. Om vervolgens de dagen die voor ons belangrijk zijn zoals verjaardagen, feestjes en vakanties zonder schuld gevoel te kunnen genieten. Als jij 340 dagen van het jaar jezelf keurig aan je richtlijnen houdt en de overige 25 daar buiten treed kan jij alsnog je doelen bereiken! 

En met die visie zullen wij jou coachen! Als jij geen competitieve bodybuilder wilt worden kan jij best wat losser omgaan met training en voeding maar als jij dat als excuus gebruikt om gelijk alles wat los en vast zit naar binnen te werken snap je zelf ook wel dat jij je doelen niet gaat behalen. 

 

Wij coachen jou graag naar een gulden middenweg waarbij voldoende ruimte is voor genieten en ontspannen. We leren je bewust en bedachtzaam om te gaan met training, voeding en lifestyle en geven jou de inzichten die jij nodig hebt om op den duur zelf hier verstandige en bewuste keuzes in te maken. En voor je het weet leef jij de Kaats Coaching Lifestyle… 

"Living life to the fullest"