top of page

Over mij: Bart Kaats

Leuk dat je de tijd neemt om mij beter te leren kennen. Ik ben Bart een fitte en energieke dertiger die graag zijn passie voor fitness en een fitte lifestyle met anderen deelt. Al ruim 10 jaar heb ik meerdere functies in en rondom “fitness” gehad van fitness instructeur tot club manager. Leuke functies maar niets vond, en vind ik nog steeds zo leuk als individuele coaching!

Een prachtig resultaat neer te zetten door iemand beter te leren kennen en daadwerkelijk waarde toevoegen aan iemands leven… Dat is toch een functie inhoud waar iedereen voor zou tekenen?

Jaren lang heb ik dit met plezier gedaan als “personal trainer” in Soest met als doel: Zo veel mogelijk mensen helpen bij het bereiken van een gezonder en sterker fysiek. Maar goed niet iedereen is in de gelegenheid om 3 keer in de week, op een vast afgesproken tijdstip met mij in Soest te trainen. Sterker nog: Op het moment van schrijven, 10 april 2020, is het helemaal niet mogelijk om in een gym te trainen.

Dit vraagt om coaching naar mogelijkheden! Daarom ben ik online coaching gestart: Resultaat gerichte coaching ongeacht waar te wereld je bent, wanneer je maar wilt en met de middelen die je voorhanden hebt.

Bij mij kun je dus terecht voor online- of live/personal- coaching. Ik zal je niet vermoeien met mijn C.V. maar ik beschik over diverse PT diploma’s, ik heb ruim 5 jaar ervaring en de resultaten spreken voor zich.

Ik zie mijzelf als een no nonsens coach die zich richt op mogelijkheden. In plaats van vertellen wat je niet mag leer ik je liever verstandige keuzes maken zodat jij zelf de juiste beslissingen kan nemen die bijdragen aan je fysieke doelen.

Ben jij gemotiveerd om te werken aan een gezonder en sterker fysiek? Dan lijkt het mij leuk om jou te coachen. Kijk bij aanbod of er een vorm van coaching tussen zit die bij jou past en wie weet werken wij binnenkort wel aan de fitste versie van jezelf.  

"Ik zie mijzelf als no-nonsens coach die zich richt op mogelijkeden."

foto 15-03-2020 12 09 57.jpg

Resultaten

bottom of page