top of page
  • Kaats Coaching

Eiwitrijke banaan cupcakes


Met wat meer tijd om handen die ik uiteraard binnen moet doorbrengen kreeg ik het idee om meer met koken en meer met mijn Go Pro te doen. Voeg die twee elementen samen en je krijgt "Food videos". Om mijn Go Pro mount uit te proberen heb ik banaan cupcakes gemaakt. Ik eet het gedurende mijn "cut fase" als maaltijd. Maar je kan ze uiteraard ook verdelen en slechts een enkele opeten als snack. Enjoy!Macro's

Kcal: 450

Koolhydraten: 78 gram

Eiwitten: 25 gram

Vetten: 4 gram


Inhoud

- 1 banaan

- 50 gram havermout

- 150 ml eiwit

- 2 theelepels zelfrijzend bakmeel

- speculaas kruiden (of kaneel)


Oven

- Op 200 *C

- Rond de 10 minuten -> Kijk gewoon af en toe even.

- Bakvorm kost bijna niets bij de Action.


Minder koolhydraten en meer eiwitten?

Je kan deze cupcakes makkelijk eiwitrijker maken en lager in koolhydraten: Laat de havermout weg en voeg een scoop whey eiwitpoeder toe. Hierdoor worden de cupcakes wel wat luchtiger. Ik zal binnenkort een airfryer variant hiervan plaatsen.


Maken = foto plaatsen :)

78 weergaven
schild-monochrome-white.png

Online Coaching

Training | Voeding | Lifestyle

bottom of page